Szakmai felelősségbiztosítás, mely helyt áll minden helyzetben!

Szakmai felelősségbiztosításokat egészségügyi és szociális tevékenységre, állat-egészségügyi tevékenységre, könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők részére, építészeti és műszaki tervezésre, illetve vagyonvédelmi vállalkozások részére kínáljuk

Kérjen ajánlatot, töltse ki az adatlapot!
Segítünk az Ön igényei szerint a legmegfelelőbb felelősségbiztosítás kidolgozásában.

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS TEVÉKENYSÉG FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSA

Az egészség felbecsülhetetlenül értékes kincsünk, azt helyrehozni gyakran már csak óriási áldozatok árán, vagy egyáltalán nem lehet. Az egészségügy területén dolgozókat ezért különlegesen nagy felelősség terheli.

Állat-egészségügyi tevékenység felelősségbiztosítása

Az állatorvosoknak munkájuk során az állatok érdekében mindig jó döntést kell hoznia, így kiemelten nagy a felelősségük. Eme felelősségteljes munka során a tévedés lehetősége nem kizárt. Bárkivel előfordulhat, hogy akaratán kívül kárt okoz. Erre kínálunk megoldást mindazoknak, akik felelősségteljes állat-egészségügyi munkát végeznek.

Könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők felelősségbiztosítása

Napjaink gazdasági változásai magukkal hozták a magánvállalkozások és a különböző gazdasági társaságok számának nagyarányú gyarapodását. Ugyanakkor a társadalombiztosítási és a különböző adótörvények évente módosulnak. A legteljesebb felkészültség és naprakészség esetén is előfordulhatnak olyan hibák, melyekért Ön vagyoni felelősséggel tartozik. Erre kínál megoldást a megújult Könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők felelősségbiztosítása, amelyet most kéthavi díjengedménnyel kínálunk.

Építészeti és műszaki tervezés felelősségbiztosítása

Ma már a tervezést a leghatékonyabb számítógépes rendszerek könnyítik meg, és a technika fejlődésével itt is az ember tényező válik a hibák elsődleges forrásává. A tervező programok sem képesek minden emberi hiba kiszűrésére. A tervért viszont nem a gép, hanem az ember felel.

Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása

2014. március 16-tól a társaságok vezető tisztségviselői és felügyelő bizottsági tagjai teljes személyes vagyonukkal felelnek az okozott károkért.

Kérjen ajánlatot, töltse ki az adatlapot!
Segítünk az Ön igényei szerint a legmegfelelőbb felelősségbiztosítás kidolgozásában.

AJÁNLATKÉRÉS:

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.