Miért jó a lakóknak a társasház biztosítása?

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mire is vonatkozik pontosan a társasház biztosítása. Pedig egy társasházi káreset akár a teljes lakóközösség életét is érintheti, a kár összege pedig a milliós nagyságrendet is elérheti.

Miért előnyös a többlakásos társasház biztosítás?

Többlakásos épületbiztosítással a lakóközösség védelmet kap nem várt biztosítási események ellen, segítségünkkel tervezhetőbbé válnak a lakóközösség pénzügyei.

Többlakásos társasház lakóközösségénél, amennyiben a lakók külön, külön kötnek biztosítás a bekövetkező károk enyhítése céljából, gyakran előfordulhat, hogy a kárrendezés folyamata nehézkessé válik. Arról nem beszélve, hogy az egyéni biztosítások nem minden esetben nyújtanak fedezetet a közös helyiségekre.A házban is bármikor előfordulhatnak olyan károk, melyet ha a társasház nem rendelkezik biztosítással, akkor saját költségvetésből kell fedeznie (például egy komolyabb vízcsőtörés). A javítási munkálatokat ideális esetben fedezi a ház tartaléka, rosszabb esetben azonban a közös költséget növeli vagy a lakókat terheli, mint egyszeri nagy összegű kiadás.

Társasház biztosítás esetén ezeket a költségeket a biztosító megfizeti, továbbá biztonságot jelent arra az esetre is, ha akkora kár keletkezne, melynek helyreállításához a társasház nem rendelkezik elegendő fedezettel (például robbanás, tűzkár stb.)

Ajánlat kérés >>

Jelentős kedvezményekkel!

  • 15% kedvezmény jár a társasháznak, ha a biztosítást 3 éves tartammal köti meg!
    Ha a társasház a biztosítást 3 éves tartammal köti meg, 15% díjengedményt adunk. A tartamengedmény ráadásul 3 évente automatikusan megújul újabb és újabb 3 évre, így az engedmény folyamatosan jár. Ha a kedvezménnyel él, ám valamilyen ok folytán mégis a 3 éves periódus alatt kezdeményezi a ház a szerződés megszüntetését, akkor csak a teljes díj és a kedvezményes díj közötti különbözetet kell visszafizetnie a biztosítónak
  • 10% kedvezmény jár a háznak, ha éves díjfizetésű a biztosítás és banki lehívás a választott fizetési mód.

Kiegészítő biztosítások részletesen >>

Kiegészítő biztosítás >>

Ajánlat kérés >>

Társasház biztosítás cikkek >>