REPÜLŐS UTAKHOZ

Magas szintű biztosítási védelem, légi- és vízi közlekedéshez kifejlesztett extra szolgáltatásokkal.

MIÉRT VÁLASSZA EZT A BIZTOSÍTÁST?

 • Magas szintű biztosítási védelem
  Repülős és hajós utakhoz ajánlott Air&Cruise biztosításaink tartalmazzák az összes szolgáltatásunkat, amelyeket klasszikus utakhoz vagy tengerparti nyaraláshoz ajánlunk, ezen felül pedig olyanokat is, amelyek speciálisan a légi- ill. vízi közlekedés veszélyeihez igazodnak.
 • Légi- és hajós poggyászkárok kezelése
  A poggyászbiztosítás kiterjed a légi- és hajótársaságok poggyász kezelése közben történő károkra is.
 • Kártérítés járatkésés, poggyászkésés, a repülőjárat lekésése esetén
  Sok bosszúságot és kiadást okozhat, ha légi utazása nem a tervek szerint alakul. Ránk ilyenkor is számíthat!
 • Hajós utazás megszakítása
  Ha egészségi állapota szárazföldi orvosi ellátást igényel, megszervezzük és kifizetjük az ehhez szükséges utazásokat és szállásokat, beleértve a mentőhelikopteres partra szállítást is.
 • Családoknak, gyerekeknek olcsóbb
  50%-os gyermek kedvezményünk 18 éves korig igénybe vehető, családos kedvezmény 2 felnőtt (legfeljebb 70 éves korig) és legfeljebb 3 gyermek részére vehető igénybe.

MELY ORSZÁGOKBA ÉRVÉNYES?

A biztosítás a megkötéskor úti célként kiválasztott országokra érvényes, kivéve azokat, amelyek a magyar konzulátus utazásra nem javasolt térségeinek listájában szerepelnek. Legalacsonyabb díjon Európába, Izraelbe, Törökországba és egyes afrikai országokba utazáshoz veheti igénybe szolgáltatásainkat.

MILYEN SZÁMOT HÍVJON BAJ ESETÉN?

Általános segítségnyújtásért a +36 1 465 3666 telefonszámon, Autó Extra segítségért a +36 1 236 7536 telefonszámon várjuk hívását a nap 24 órájában. Akkor is hívja a helyszínről telefonszámunkat, ha olyan költsége keletkezik, amelynek térítését több, mint 150 Euro értékben fogja igényelni. Munkatársunk a híváskor kérdezni fogja a biztosított nevét, a biztosítás kötvényszámát, a telefonszámot, amelyen visszahívható és az esemény pontos helyét, idejét, körülményeit.

MEKKORA ÖSSZEGIG TÉRÍT A BIZTOSÍTÓ?

A biztosítás megkötésekor 2 féle csomagból választhatja ki, hogy milyen mértékű védelmet szeretne. A választáshoz fontos szempont lehet az úticél ország ár színvona. A legmagasabb szintű védelemért válassza Top Extra csomagunkat, amely a legnagyobb kiadást jelentő orvosi és mentési költségeket 100 millió forintig is megtéríti.

EZ EGY GENERALI BIZTOSÍTÁS?

A biztosítást a Generali Csoport utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, az Európai Utazási Biztosító nyújtja. Az EUB Magyarország egyetlen kifejezetten utasbiztosításokra specializálódott biztosítója, ezért a gyors és szakszerű segítségnyújtást, kárrendezést és szolgáltatásaink kimagasló színvonalát a piacvezető tulajdonosi háttéren kívül a munkatársak sok évtizedes szakmai tapasztalata is garantálja.

AJÁNLATKÉRÉS:

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.