Éljen a kedvezményekkel!

A Cégpaletta programban elérhető minden biztosítási lehetőség, amelyre ma egy vállalkozásnak, cégnek szüksége lehet. Válasszon legalább két biztosítást kínálatunkból, és éljen a kedvezményekkel!

Mit nyújtunk Önnek?

  • Vállalkozása kockázati portfóliójának teljes körű szakértői áttekintését
  • Az Ön kockázati portfóliójához kialakított egyedi ajánlatot
  • Díjkedvezményeket, ajándék szolgáltatásokat
  • Gyors és korrekt kárrendezést
  • A Generali csoport megbízható pénzügyi hátterét
    Felkeltettük érdeklődését? Küldje el elérhetőségeit és felveszük Önnel a kapcsolatot!

CÉGET VEZETNI MŰVÉSZET

Kell hozzá fantázia, tudás, és az a képesség is, hogy az ember másképp pillantson a világ egy-egy szeletére, mint mások. A kínálkozó lehetőségek iránti nyitottság a sikerre törő cégvezető számára éppoly fontos tulajdonság, mint a festőművész számára az újító szellem. Úgy gondoljuk, hogy a fentieken túl a biztonság, motiváció és a tradíció legalább olyan fontosak ahhoz, hogy egy cég sikeressé váljon. Ahhoz, hogy újdonságokkal állhassunk elő a piacon, egyaránt szükség van működésünk biztonságára, munkatársaink biztonságára és családjuk biztonságára is.A Cégpaletta egy olyan speciálisan összeállított program, amely tartalmazza mindazon biztosítási szolgáltatásokat, amelyre ma egy vállalkozásnak, cégnek szüksége lehet.

Tekintse meg a teljes palettát és válassza ki az Ön vállalkozása profiljához illő színeket!

Ha legalább két biztosítási szolgáltatást választ, már részt vehet a programban, amelyben az Ön igényeire szabott ajánlatokkal, kedvezményekkel és ajándékokkal várjuk!

A CÉGPALETTA PROGRAMBAN VÁLASZTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOK:

VAGYONŐR VÁLLALKOZÓI VAGYONBIZTOSÍTÁS

Ön körültekintő vezetéssel és tervezéssel teszi a legtöbbet vállalkozása sikeréért. A Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás abban segít Önnek, hogy a kiszámíthatatlan, váratlan események se akadályozhassák meg cégét e siker elérésében.

Biztosítható vagyontárgyak: épületek, műszaki és egyéb berendezések, készletek, készpénz és értékpapírok, értékkészletek, szabadban tárolt vagyontárgyak, stb.

Biztosítható kockázatok: az összes olyan kockázatra köthető biztosítás, amelyek egy vállalkozásnál felmerülnek, pl. tűz, természeti károk, betöréses lopás, rablás, rongálás, üvegtörés, szállítmányokat veszélyeztető kockázatok, üzemszünet, jogvédelem, stb.

Cégpaletta programban Ön négy egyedi kockázatot választhat és díjkedvezményt vehet igénybe a biztosítás megkötése esetén!

GENERALI KOLLEKTÍV CSOPORTOS JOGVÉDELMI ÉS MUNKAVÁLLALÓI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

A Generali Kollektív gondoskodik munkavállalói hatékony jogi védelméről, emellett védelmet nyújt, ha munkavégzés során vagy azzal összefüggésben alkalmazottjai személyi sérüléses vagy dologi kárt okoznak.

Kössön Generali Kollektív biztosítást a Cégpaletta program keretében és további 10% kedvezményben részesül a biztosítás éves díjából!

ÁLTALÁNOS – ÉS SZAKMAI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSOK

A legkörültekintőbb módon végzett tevékenység során is előfordulhatnak olyan események, balesetek, ami miatt felelősséggel tartozunk másoknak. Kiváló megoldás erre, ha vállalkozása rendelkezik felelősségbiztosítással! Egyes tevékenységi körök esetén törvényi előírás is kötelezővé teszi felelősségbiztosítás kötését.

BIZTOSÍTHATÓ KOCKÁZATOK

Tevékenységi felelősségbiztosítás keretében megtérítjük a személysérüléses károkat és a szerződésen kívül okozott dologi károkat.
A munkáltatói felelősségbiztosítás a munkaviszonyban álló személyek munkabalesete miatt támasztott felelősségi károkra terjed ki.
A szolgáltatói felelősségbiztosítás azon kártérítési követelésekre nyújt fedezetet, amelyeket szerződéses partnereinek okozott a szolgáltatás teljesítése során vagy hibás teljesítése következtében.
A termékfelelősség-biztosítás akkor nyújt védelmet, ha a vállalkozása által gyártott hibás termék okoz személysérüléses vagy dologi kárt.
Környezetszennyezési felelősségbiztosítás keretében vállalkozása környezetveszélyeztető tevékenységével okozott kártérítési kötelezettségekre nyújtunk megoldást.
A szakmai felelősségbiztosítás kifejezetten a szakmai tevékenység körében okozott károkra nyújt védelmet.

Cégpaletta programban további három, egyedi kockázatra is fedezetet nyújtunk a biztosítás megkötése esetén.

AGRÁRŐR MEZŐGAZDASÁGI VAGYONBIZTOSÍTÁS

Az Agrárőr olyan vagyonbiztosítás melyet a mezőgazdaságban működő vállalkozások számára alakítottunk ki. Annak keretében Állatbiztosítás, Erdőbiztosítás és Mezőgazdasági felelősségbiztosítás is köthető.

Biztosítható kockázatok: a mezőgazdasági vállalkozásnál felmerülhető összes kárra köthet biztosítást, többek között tűz- és természeti károkra, katasztrófa kockázatokra, mezőgazdasági gépek törésére.

Kössön Agrárőr biztosítást Mezőgazdasági felelősségbiztosítással együtt Cégpaletta programunkban, és így lehetősége van megkötni a Tanulókat szakmai gyakorlaton foglalkoztatók felelősségbiztosítását is!

GÉPJÁRMŰ FLOTTA KÖTELEZŐ FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

Ha vállalkozásának legalább 5 db gépjárműve van, válassza Gépjármű flotta kötelező felelősségbiztosításunkat!
Tegye teljessé új felelősségbiztosítását kiegészítő biztosításokkal, így baj esetén nemcsak a másnak okozott károkat téríti biztosítása, hanem Önnek is segítséget nyújt!

GÉPJÁRMŰ KÖTELEZŐ-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS MELLÉ VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK:

Autós segítségnyújtás
AutósTárs jogvédelmi biztosítás
Bennülők balesetbiztosítása
Kátyúkár biztosítás
Poggyászkár biztosítás
Természeti kár biztosítás

Cégpaletta programban az Ön vállalkozására szabott egyedi díjajánlatot készítünk és két kiegészítő biztosítást választhat ajándékba, ha elfogadja ajánlatunkat!

GÉPJÁRMŰ FLOTTA CASCO BIZTOSÍTÁS

Ha vállalkozásának legalább 5 db gépjárműve van, válassza Gépjármű flotta casco biztosításunkat! A flotta casco lopás, törés, természeti- és üvegtörés károkra is biztonságot nyújt! A díjakat a cég főtevékenységének megfelelően kalkuláljuk, így az Ön vállalkozása, ha alacsonyabb kockázatú tevékenységet végez, alacsonyabb díjra is számíthat!

CASCO BIZTOSÍTÁS MELLÉ VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK:

Autós segítségnyújtás
AutósTárs jogvédelmi biztosítás
Bennülők balesetbiztosítása
Kölcsöngépjármű szolgáltatás sérülés, lopás és totálkár esetén
Poggyászkár biztosítás
Avulásmentes térités biztosítás

Cégpaletta programban, a biztosítás megkötése esetén, Bennülők balesetbiztosítása kiegészítő biztosítást, lopás és totálkár esetén pedig kölcsöngépjármű szolgáltatást adunk ajándékba!

PAJZS MUNKÁLTATÓI EGÉSZSÉG- ÉS BALESETBIZTOSÍTÁS

A Pajzs munkáltatói biztosítás szolgáltatási összege megosztható a munkáltató és munkavállaló között, így nemcsak a munkavállaló gyorsabb gyógyulását segítheti a szolgáltatás, de a kieső munkaerő miatt felmerülő pluszköltségek terhét is enyhítheti! Így a cégnek nem jelentenek extra megterhelést az olyan tételek mint pl. a munkaerő-kölcsönzés vagy munkaerő-közvetítés költsége, az esetleges határidőből való kicsúszás miatt felmerülő kötbér, a betegszabadság miatt fizetett juttatás és a hozzá kapcsolódó adó- illetve járulék-befizetések, stb.

EGÉSZSÉGES HUMÁNTŐKE = TÖBBSZÖRÖSEN MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS!

A biztosítási védelem azonnal életbe lép és az egész világra kiterjed
Magas biztosítási összegek vállalhatóak juttatásként kockázat elbírálás nélkül
Testre szabható szolgáltatások valamennyi munkavállalói csoport számára
24 órás állandó vagy munkahelyi védelem, amely munkahelyi úti balesetekre is biztosítási védelmet nyújt
Minimális adminisztráció, kedvező adózási feltételek

Cégpaletta programban, a biztosítás megkötése esetén további két egyedi kockázatra is fedezetet nyújtunk az Ön igényei szerint!

EGYÉNI TESTŐR A CÉGVEZETŐK KOCKÁZATI ÉLET-, EGÉSZSÉG- ÉS BALESETBIZTOSÍTÁSA

Egészségünk baleset vagy betegség miatti esetleges megromlása nemcsak jövedelem kieséshez vezethet, de számos többletkiadást is jelenthet. A Generali sokféleképpen nyújthat anyagi segítséget, hogy Önnek valóban csak a gyógyulásra kelljen koncentrálnia.

TestŐr biztosítását személyre szabottan állíthatja össze, melyhez kockázati életbiztosítás, 13 féle balesetbiztosítás és 8 féle egészségbiztosítás áll a rendelkezésére.

JUTALMAZZUK A HŰSÉGÉT!

Minimum tízéves tartamú, kármentes szerződés esetén lejáratkor a befizetett biztosítási díj 20%-át bónuszként visszakapja a Generalitól.

Cégpaletta programban egyedileg összeállított biztosítási csomagot és további kedvezményt kínálunk Önnek!

GENERALI COMPANY CARE

A Company Care egészségbiztosítással megóvhatja munkatársai egészségét! Céges juttatásként növelheti dolgozói elkötelezettségét, vállalata hatékonyságát, és vonzóbbá teheti azt az álláskeresők számára.

MIÉRT ELŐNYÖS ÖNNEK?

Adó-és járulékmentes juttatás, a biztosítás teljes díja költségként elszámolható
Kafetéria rendszeren keresztül is adható
A szűrővizsgálatok miatt a korai betegség felismerésnek köszönhetően egészségesebb és aktívabb munkavállalókra számíthat
Betegség esetén a gyorsabb ellátás miatt gyorsabb gyógyulás várható, így a dolgozók kevesebbet vannak betegszabadságon, azaz csökkennek a munkáltatói többletköltségek, mint pl. a táppénz és munkaerőpótlás
A négy különböző biztosítási csomag az egyes dolgozói csoportoknak differenciáltan is választható
biztosíthatja összes munkavállalóját, vagy egy külön meghatározott dolgozói kört is
Gyors és egyszerű szerződéskötés

COMPANY UTASBIZTOSÍTÁSOK

Utasbiztosításainkat olyan vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek üzleti tevékenysége a határon túlra is kiterjed, így az alkalmazottak egy éven belül többször utaznak külföldre, hosszabb-rövidebb időre. A biztosítás bármilyen célú üzleti útra érvényes, pl. külföldi partnerrel való üzleti tárgyaláshoz, továbbképzéshez vagy konferencián való részvételhez, a megvásárolt keretnapok szabadon felhasználhatóak, és interneten keresztül követhetőek.

A COMPANY UTASBIZTOSÍTÁS ELŐNYEI:

Széles körű védelem akár az egész világon!
Kifejezetten céges igényekhez kialakítva
Csökkenti az alkalmazottainak utazásaival kapcsolatos biztosítási költségeket
Egyszerűsíti az utazás szervezéséhez szükséges adminisztrációt
Fedezetet nyújt a külföldi ellátás sokszor nagyon magas költségeire
Gyors, egyszerű ügyintézés
Gyors, szakszerű kárrendezés

Cégpaletta program ajánlatunkban megkötött biztosítás esetén minden szolgáltatásunknál VIP kárrendezést biztosítunk!

GENERALI EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

Generali Egészségpénztár szerződések megkötésével vállalata motivációs palettáját teheti teljesebbé. A béren kívüli juttatások közül az egészségpénztári számlára fizetett munkáltatói tagdíj-hozzájárulás felhasználásának lehetőségei állnak legközelebb a bérjuttatáshoz, a vállalkozást érintő költségei alacsonyabbak az egyéb béreket terhelő költségeknél. Egészségpénztári tagdíj-hozzájárulással megalapozhatja a munkavállalók egészségének védelmét, csökkentheti a betegség miatt kieső munkanapok számát, így munkatársaira a korábbinál biztosabban építhet.

A Pénztár egyéni számlát vezet minden pénztártag részére, melyre az egészségcélú megtakarítások fizethetők, és a tagdíjakból a pénztárral szerződött partnereknél az egészség megőrzésével, helyreállításával kapcsolatban felmerülő kiadások finanszírozhatók, emellett betegség esetén táppénz kiegészítésre is alkalmas.

Több ezer pénztári szerződött partnerünk az ország egész területén megtalálható az egészségügyi termékek és szolgáltatások teljes palettáját kínálják, jelentős árkedvezményt biztosítva. A szolgáltatók kiválasztását internetes, település szerint kereső segíti.

Generali Egészségkártyával készpénz nélkül, könnyen és biztonságosan vásárolhat a pénztár partnereinél.
A befizetett tagdíj – az érvényben lévő szabályozás szerinti mértékben – jóváírásra kerül pénztártagjaink egyéni egészségszámláján, mely a befizetést követően azonnal felhasználható az egészségügyi kiadások csökkentésére.
Az egyéni számlán összegyűjtött befizetéseket a hozzátartozók is felhasználhatják és a befizetés örökölhető.
Ingyenes számlaegyenleg lekérdezési lehetőség interneten keresztül, igény esetén ingyenes SMS a vásárlásokról.

GENERALI ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁR

A nyugdíjas évek minősége minden munkavállaló számára fontos, ezért hatékony motivációs eszközt adunk a kezébe, ha Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár befizetést választ munkavállalói részére. Az önkéntes nyugdíjpénztári számla egy hosszú távú, az állam által egyéni és munkáltatói adókedvezményekkel támogatott megtakarítási forma. A nyugdíjjogosultság megszerzésekor, az egyéni számla egyenlege egy összegben vagy különböző típusú járadékok formájában adó- és járulékmentesen vehető fel.

A választható portfóliók közül tagjaink megtalálhatják hozamelvárásuknak és kockázatvállalási hajlandóságuknak leginkább megfelelőt.
Rugalmas konstrukció, ahol a vállalt havi tagdíj bármikor változtatható, és lehetőség van eseti befizetésre is.
Az elért hozamot minden negyedév végén jóváírjuk pénztártagjaink egyéni nyugdíjszámláján, melyeket nem terhel kamatadó.
A megtakarítások értéke a Pénztár honlapján folyamatosan nyomon követhető.
Örökölhető.

Nem talált választ a kérdésére? Keressen minket bizalommal!

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.

Jogi nyilatkozat

Az oldalon található tartalmak, vélemények nem képezik a Generali Biztosító Zrt. hivatalos állásfoglalását, a cég a termékeire, tájékoztató anyagaira vonatkozó változtatás jogát fenntartja, az aktuális terméktájékoztatók a www.generali.hu honlapon megtekinthetőek.