My Life Prémium rendszeres díjas megtakarítás

Biztosítással védett megtakarítási program hosszú távú célokhoz

Családi biztosításainkhoz most gyermek védőfelszerelést adunk!

A Generali MyLife Prémium rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás a jövő legfontosabb élethelyzeteire kínál biztosítási és megtakarítási megoldást az egész családnak. Javasoljuk hosszú távú célok eléréséhez, például ha gyermeke jövőjéről, vagy saját nyugdíjáról szeretne gondoskodni.

Mik az előnyei?

 • A biztosításnak köszönhetően anyagi segítséget teremthet távolabbi céljai megvalósításához.
 • Hűségjóváírást és vagyonarányos bónuszt kap.
 • Segítségével felkészülhet a váratlan helyzetek anyagi kihívásaira.
 • Eseti befizetésekkel bármikor növelheti a kitűzött célra szánt megtakarítását.
 • Nyugdíjbiztosításként is megkötheti.
 • A választható eszközalapokból az igényeinek leginkább megfelelő befektetési portfóliót állíthatja össze, jó döntésekkel, kedvező piaci körülmények között növelheti megtakarítását.
 • A többféle eszközalap választásával bármikor alkalmazkodhat a piaci változásokhoz, csökkentheti kockázatát.
 • Az első biztosítási évben ajándékba adjuk a közlekedési baleseti halál esetére szóló kiegészítő biztosítást, amelynek keretében halál esetén 100 000 Ft biztosítási összeget fizetünk ki.

Kinek ajánljuk elsősorban?

 • Annak, aki rendszeresen szeretne legalább havi 15 000 Ft-ot félretenni, hogy elérhesse kitűzött célját.
 • Aki hosszú távban és minimum 15 éves megtakarítási időszakban gondolkodik.
 • Akinek fontos a biztosítási védelem.
 • Aki saját befektetési portfóliót szeretne összeállítani, és mer akár nagyobb kockázatot is vállalni a nagyobb hozam érdekében.

Miért jó megtakarításként?

A rendszeres megtakarítással gyermeke jövőjéről vagy saját nyugdíjáról is gondoskodhat.
Eseti befizetésekkel tartalékot képezhet a későbbi évekre, így lesz egy biztonsági összeg váratlan kiadás esetén, amennyiben nem nyugdíjbiztosításként jön létre a szerződés.
Rugalmas, jól átlátható biztosítási konstrukció, amelyet a saját igényei szerint alakíthat.

Miért jó biztosításként?

Mert így 15-féle élet-, baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatás közül választhat.

Milyen eszközalapok közül választhat?

Rendszeres és eseti díjhoz választható eszközalapok

Alacsony kockázatú

Az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor normál piaci ármozgás esetén kicsi a valószínűsége az extrém tőkevesztésnek. A tőkevesztés kockázata a helyes befektetési időtáv megválasztásával és megfelelő befektetési portfólió kialakításával tovább csökkenthető. Mindazonáltal extrém piaci árfolyamváltozások esetén (pl. államcsődnél) az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapoknál is előfordulhat teljes elértéktelenedés.
Pénzpiaci 2016 >>
Hazai kötvény >>

Közepes kockázatú

A közepes kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor akár normál piaci ármozgás esetén is szignifikánsan alakulhat az eszközalap mögöttes befektetéseinek értéke, a befektető várakozásaival ellentétes piaci árfolyamváltozások hatásai szintén felerősítve jelentkezhetnek. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

Tallózó abszolút hozam >>
Világjáró kötvény >>
Horizont 5+ vegyes >>
Horizont 10+ vegyes >>

Magas kockázatú

A magas kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges nyereség, mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges veszteség extrém módon meghaladhatja a befektetők várakozásait. Az eszközalap jellegéből adódóan a mögöttes befektetések fokozott kockázattal járnak, beleértve a teljes elértéktelenedés lehetőségét is. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének alapos ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

Hazai részvény >>
Horizont 15+ vegyes >>
Fejlett világ részvény eszközalap >>
Fejlődő világ részvény eszközalap >>
Világmárkák részvény eszközalap >>

Csak kényelmesen: vágja zsebre befektetéseit!

Szeretne naprakész lenni befektetéseivel kapcsolatban? A Generali Befektetés applikációval bármikor nyomon követheti befektetési egységekhez kötött életbiztosítását. Tudjon meg többet!

Teljesköltség-mutató (TKM):

15 év20 év
3,48%-4,78%2,79%-4,15%

A Generali MyLife Prémium életbiztosítás minimális tartama 15 év.

A termék eszközalapontkénti TKM-értékeiről itt tájékozódhat.

Mit kell tudnia a befektetési egységekhez kötött biztosításról? Kattintson a részletekért!

Így működik a gyakorlatban

Angéla már régóta szeretné gyarapítani pénzét, és hosszú távban gondolkodik. Ezért nyugdíjbiztosításként köti meg a Generali MyLife Prémium életbiztosítást, mert boldog nyugdíjas évekre vágyik, amelyhez a Generali is hozzájárul hűségjóváírásokkal és vagyonarányos bónusszal. Biztosításközvetítőjével ezt szem előtt tartva válogatták össze az eszközalapokat, biztosítása alakulását pedig rendszeresen követi a Generali Befektetés applikáción keresztül.

Kösse meg nyugdíjbiztosításként 20%-os adójóváírással!

A hatályos személyi jövedelemadóról szóló törvény szerint az adott évben a nyugdíjbiztosításra befizetett rendszeres és eseti díj 20%-ával megegyező összegű – de maximum 130 000 Ft – adójóváírást vehet igénybe, melyet mindig a következő évi adóbevallásában igényelhet.

Kezdje időben a megtakarítást!

Tartam (év) Első éves megtakarítási díjrész havonta
15 000 Ft 25 000 Ft50 000 Ft
155 020 597 Ft8 414 863 Ft16 611 470 Ft
2513 100 860 Ft21 966 046 Ft42 661 931 Ft
3528 811 109 Ft 48 137 476 Ft 92 768 388 Ft

Szolgáltatási összeg lejáratkor (a biztosított 65 éves korában) a megtakarítási díjrész évenkénti 3%-os növelésével, 6,75%-os éves feltételezett eszközalap-hozammal és adójóváírással számolva. A szerződés díjfizetése januárban indul. A szolgáltatási összegek a fenti feltételezésekkel teljesülnek, ezekre a biztosító garanciát nem vállal.

Mekkora járadékra lenne elegendő 20 millió forint?

JáradékfolyósításHavi járadék összege
10 évig185 000 Ft
20 évig117 000 Ft
30 évig103 000 Ft
élete végéig101 000 Ft