A PLATINA CSOMAG SZOLGÁLTATÁSAI AZ ARANY CSOMAGON FELÜL

Cégautó jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk céges gépkocsijára egy este valaki sörösdobozt dobott, és betört a szélvédő, valamint sérült a motorháztető. A Casco biztosításra a cég bejelentette a kárt, de a szemle után a kárrendezés leállt. Ügyvédi segítségünkkel rövid átfutási idővel megtörtént a kár kifizetése.

Hatósági jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk családi házat épített. Az építési hatóság azt állapította meg, hogy az építési engedélytől nagyobb lett a ház, ezért büntetést szabtak ki. Az ügyfél fellebbezését elutasították. Segítségünkkel a bíróság megállapította, hogy a ház méretének eltérése a megengedett határon belül van, így az ügyfél mentesült a bírság befizetés alól.

Adójogi jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk tartós kórházi kezelése miatt késve adta le adóbevallását. Az adóhatóság emiatt bírságot szabott ki rá. Ügyvédi segítségünkkel az adóhatóság megváltoztatta elsőfokú határozatát.

MENNYIBE KERÜL EZ NEKEM?

A maximális kedvezmények elérése esetén biztosítási csomagjaink éves díja egy fő 30 év alatti biztosított esetén:

Aktív csomagEzüst csomagArany csomagPlatina csomag
14 500 Ft15 500 Ft21 500 Ft28 500 Ft

Nem talált választ a kérdésére? Keressen minket bizalommal!

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.