Generali MyPlan (UG22).
Miért ajánljuk a MyPlan klasszikus nyugdíjbiztosítást?

·  Garantált lejárati összeget tartalmaz, így biztosan tervezhető nyugdíjas éveket ajánlunk!

·  Ügyfelünk részesül a kiszámítható befektetési politika mellett elért hozamból.

·  A megtakarítást gyarapítja az igénybe vehető adójóváírás.

·  Hűséges ügyfeleink jelentős bónuszra is számíthatnak!

·  Már 10 éves tartamtól, 18-55 évesen megköthető.

·  A rendszeres megtakarítás mellett rendkívüli befizetés is lehetséges.

·  Aktív Megtakarítás II. életbiztosítás hozzákötésével likvid megtakarítás is képezhető.

·  Alacsony TKM értékei miatt.

·  A megtakarítási program mellett opcionális biztosítási védelemmel egészíthető ki.

Hogyan növekedik a megtakarítása?

Példánkban egy 180 000 és egy 300 000 forintos kezdeti biztosítási díjú szerződést mutatunk be 10, 15, 20, 30 és 40 éves tartam esetén. A kezdeti éves díj mindkét esetben évente automatikusan 3%-kal növekszik és a feltételezett éves hozam is 3%.

Az ábra jól mutatja, hogy minél nagyobb a tartam, annál nagyobb lehet a szolgáltatási összeg és azon belül a nyereségrészesedés. Ezért célszerű a lehetőségekhez mérten, minél korábban elkezdeni a nyugdíjcélú megtakarítást, hogy több idő álljon rendelkezésre a nyugdíjkorhatár eléréséig. Ehhez igazodik a belépési korhatár minimuma is, ami 18 év.
Ha azonban nem rendelkezünk már elegendő megtakarítási időtávval, akkor a rendszeres díj növelésével tudunk vonzó szolgáltatási összeget elérni. Példánkban egy 180 000 forintos kezdeti díjjal 30 éves tartam esetén akár 10 000 000 forint feletti összeget is szolgáltathatunk. Mindez nagyobb, 300 000 forintos kezdeti díjjal, akár már 20 éves tartam esetén is elérhető.
Nyugdíj kiegészítésként egy 10 000 000 forintos szolgáltatási összegből, megközelítőleg havi 50 000 forintos életjáradékra lehet számítani.

 

 

 

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.