Közúti, kötöttpályás vagy vízi közlekedésben résztvevő járművek utasainak kínálunk biztosítási védelmet baleset esetére.

A Pajzs járműben utazók balesetbiztosítást kifejezetten ajánljuk azon vállalkozások számára, amelyek személyszállítással vagy áruszállítással foglalkoznak!

MIÉRT?

Mert nem múlik el úgy nap, hogy ne hallanánk a hírekben valamilyen közlekedési balesetről. A törvényi szigorításokkal összefüggésben a balesetek száma folyamatosan csökken, de ennek ellenére nagyon sok baleset történik.

A STATISZTIKAI ADATOK DÖBBENETESEK:

havonta 4-6 súlyos buszbaleset történik Magyarországon
minimum ketten halnak meg naponta közlekedési balesetben
17 személy sérül meg súlyosan naponta közlekedési balesetben
a nap minden órájában súlyosan megsérül vagy meghal valaki útjainkon
A járműben utazók balesetbiztosítása közúti, kötöttpályás vagy vízi közlekedésben résztvevő járművek utasainak kínál biztosítási védelmet baleset esetére. A biztosítási konstrukció legfőbb jellemzője, hogy járműhöz kötött, és a járműben éppen utazó személyek a biztosítottak, vagyis bárki lehet!

MIÉRT JÓ, HA ÖN A PAJZS JÁRMŰBEN UTAZÓK BALESETBIZTOSÍTÁSÁT VÁLASZTJA?

Ön ezzel is többletszolgáltatást nyújt, továbbá felkészülhet a váratlan helyzetekre
baleset esetén azonnali pozitív választ tud adni utasainak, illetve hozzátartozóiknak
a biztosítási védelem azonnal életbe lép, nincs várakozási idő
magas biztosítási összegek választhatóak kockázat elbírálás nélkül
kedvező díjak
testre szabható szolgáltatások
szabadon választható balesetbiztosítási védelem
a biztosítási védelem az egész világra kiterjed
nincs életkorhatár korlát

MILYEN BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁL A KOLLEKTÍV ÉLET-, EGÉSZSÉG- ÉS BALESETBIZTOSÍTÁS?

Balesetbiztosítási szolgáltatások

Baleseti halál
Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás
Csonttörés
Baleseti költségtérítés
Baleseti kórházi napi térítés
Baleseti műtéti térítés
Égési sérülés
Poggyász és ruházat sérülésére vonatkozó biztosítás
28 napon túl gyógyuló sérülés

A JÁRMŰBEN UTAZÓK BALESETBIZTOSÍTÁSÁNAK ADÓVONZATA:

a termék kizárólag balesetbiztosítási kockázatokat tartalmaz, tehát adómentes a teljes biztosítási díj
a biztosítás díja a vállalkozás érdekében felmerülő költségnek minősül, ezért a Társasági Adó alapjában elismert költség.

MI A TEENDŐ BALESET ESETÉN?

Ha Ön kötötte a szerződést kérjük, hogy….
a baleset helyszínén vegyen fel baleseti jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a baleset helyét, a baleset pontos időpontját, a balesetet szenvedett személy személyi adatait, a baleset részletes körülményeit, kimenetelét, a tanúk adatait és elérhetőségét, továbbá tájékoztassa a balesetet szenvedett személyt vagy hozzátartozóit a szerződésre vonatkozó feltételekről, illetve a szerződésben szereplő kockázatokról és biztosítási összegekről.

Ha Ön a szerződés biztosítottja kérjük, hogy…
a baleset helyszínén mindenképpen vegyenek fel baleseti jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a baleset helyét, a baleset pontos időpontját, a balesetet szenvedett személy személyi adatait, a baleset részletes körülményeit, kimenetelét, a tanúk adatait és elérhetőségét, továbbá őrizze meg a az utazásra jogosító jegyet vagy bérletet, mert ezzel tudja igazolni, hogy jogosan tartózkodott a járművön, az ellátást követően a balesettel kapcsolatos orvosi, egészségügyi dokumentumokra, (pl. csonttörést igazoló lelet, kórházi zárójelenés) is szüksége lesz a szolgáltatási igény érvényesítéséhez.

Feltétel >>

AJÁNLATKÉRÉS:

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.

Jogi nyilatkozat

Az oldalon található tartalmak, vélemények nem képezik a Generali Biztosító Zrt. hivatalos állásfoglalását, a cég a termékeire, tájékoztató anyagaira vonatkozó változtatás jogát fenntartja, az aktuális terméktájékoztatók a www.generali.hu honlapon megtekinthetőek.