Lakásvásárlás, felújítás, energiatakarékos korszerűsítés vagy kertépítés? Önnek is vannak ilyen vagy hasonló tervei? A Fundamenta Lakásszámlával állami támogatás mellett biztosíthatja lakáscélú terveihez az anyagi fedezetet.

 

Miért érdemes a Fundamenta Gyarapodó Lakásszámlát választanod?

 • A Gyarapodó Lakásszámlával évente akár 22,5%-os Megtakarítási bónuszt is kaphatsz az adott évi megtakarításaira a betéti kamatokon felül!
  EBKM havi 20.000 Ft megtakarítás mellett 0,93 – 2,37% Megtakarítási bónusszal és -0,43 – 0,10% Megtakarítási bónusz nélkül).
  EBKM havi 49.000 Ft megtakarítás mellett 1,05 – 2,20% Megtakarítási bónusszal és -0,30 – 0,15% Megtakarítási bónusz nélkül).
  EBKM havi 100.000 Ft megtakarítás mellett 1,75 – 2,44% Megtakarítási bónusszal és -0,26 – 0,17% Megtakarítási bónusz nélkül)1.
 • A megtakarítási idő lejártakor fix 5,5% (THM: 7,09%)2 hitelkamatú lakáskölcsönnel egészíthető ki.
 • Számos lakáscélra felhasználható, saját vagy családtagok lakástakarék szerződései akár egy ingatlan vásárlására, felújítására is igénybe vehetők.
 • A lakástakarék személyre szabható: választható futamidő és havi megtakarítási összeg – akár 100.000 forintot is félretehetsz havonta!
 • Akár 50 millió forint szerződéses összeg is elérhető egy szerződéssel.

 

Mire használhatod fel?

Lakásvásárlásra

Végre szeretnél saját lakásba költözni, és kialakítani önálló élettered? Minél előbb elkezded a megtakarítást, annál közelebb kerülsz saját otthonod megvásárlásához.

Lakásszámládon megtakarított pénzedet felhasználhatod bármely új és használt lakás, illetve ház vásárlására, vagy akár hitelkiváltásra.

Felújításra, korszerűsítésre

Idejét látod egy kiadós felújításnak, amivel végre újjá varázsolhatod a konyhát, a fürdőszobát, vagy akár az egész lakást? Esetleg meguntad a magas rezsit, és korszerűsítenél?

Lakásszámlán gyűjtött megtakarításaidból ezek mindegyikét, és más, lakással kapcsolatos beruházásokat is megvalósíthatsz.

Építésre, bővítésre

Akár a ház bővítésére lenne szükség egy új családtag miatt, akár nulláról kezdenétek az építkezést, lakásszámlád kiváló alap, amelyre bátran építhettek, hisz meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt felhasználható.

 

 

AJÁNLAT KÉRÉS: >>>

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.