My Life élethosszig tartó életbiztosítás

Rugalmas megtakarítási program akár 10 éves céloktól az élethosszig tartó gondoskodásig.

A Generali MyLife rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás megbízható társ a jövőtervezésben. Segítségével tudatosan fel tud készülni saját, illetve a család életének legfontosabb állomásaira és ezekhez igazodva megtakarításából igényelheti az adott eseményhez szükséges összeget.

Mik az előnyei?

  • A biztosításnak köszönhetően anyagi alapot teremthet távolabbi céljai megvalósításához.
  • Vagyonarányos bónusz jóváírás a 11. évtől.
  • Kiegészítő biztosításainkkal felkészülhet a balesetből vagy betegségből eredő váratlan helyzetek anyagi kihívásaira, vagy a legnagyobb tragédiára.
  • Eseti befizetésekkel bármikor növelheti a kitűzött célra szánt megtakarítását.
  • Nyugdíjbiztosításként is megkötheti.
  • A választható eszközalapokból az igényeinek leginkább megfelelő befektetési portfóliót állíthatja össze és jó döntésekkel, kedvező piaci körülmények között növelheti megtakarítását.

Kinek ajánljuk elsősorban?

  • Annak, aki rendszeresen szeretne legalább havi 20 000 Ft-ot félretenni, hogy elérhesse kitűzött célját.
  • Aki minimum 10 éves megtakarítási időszakban gondolkodik.
  • Akinek fontos, hogy megtakarítását biztosítási védelemmel is kiegészíthesse.
  • Aki saját befektetési portfóliót szeretne összeállítani és mer akár nagyobb kockázatot is vállalni a magasabb hozam érdekében.

Miért jó megtakarításként?

A rendszeres megtakarítás alkalmas arra, hogy például gyermeke jövőjéről vagy saját nyugdíjáról gondoskodjon.
Eseti befizetésekkel további tartalékot gyűjthet a későbbi évekre, így lesz mihez nyúlnia váratlan kiadás esetén, amennyiben nem nyugdíjbiztosításként köti meg.
Nyugdíjbiztosításkéntkötött szerződése mellé rugalmas megtakarítási lehetőséget is kínálunk az Aktív Megtakarítás II. kiegészítő program keretén belül, amely független az adójóváírásra jogosító rendszeres és eseti megtakarításoktól.
Rugalmas, jól átlátható biztosítási konstrukció, amelyet a saját igényei szerint alakíthat.

Miért jó biztosításként?

Mert így 15-féle élet-, baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatás közül választhat.

Milyen eszközalapok közül választhat?

Rendszeres és eseti díjhoz választható eszközalapok

Alacsony kockázatú

Az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor normál piaci ármozgás esetén kicsi a valószínűsége az extrém tőkevesztésnek. A tőkevesztés kockázata a helyes befektetési időtáv megválasztásával és megfelelő befektetési portfólió kialakításával tovább csökkenthető. Mindazonáltal extrém piaci árfolyamváltozások esetén (pl. államcsődnél) az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapoknál is előfordulhat teljes elértéktelenedés.

Pénzpiaci 2016 >>
Hazai kötvény >>

Közepes kockázatú

A közepes kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor akár normál piaci ármozgás esetén is szignifikánsan alakulhat az eszközalap mögöttes befektetéseinek értéke, a befektető várakozásaival ellentétes piaci árfolyamváltozások hatásai szintén felerősítve jelentkezhetnek. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

Tallózó abszolút hozam >>
Világjáró kötvény >>
Horizont 5+ vegyes >>
Horizont 10+ vegyes >> 

Magas kockázatú

A magas kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges nyereség, mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges veszteség extrém módon meghaladhatja a befektetők várakozásait. Az eszközalap jellegéből adódóan a mögöttes befektetések fokozott kockázattal járnak, beleértve a teljes elértéktelenedés lehetőségét is. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének alapos ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

Hazai részvény >>
Horizont 15+ vegyes >>
Fejlett világ részvény eszközalap >>
Fejlődő világ részvény eszközalap >>
Világmárkák részvény eszközalap >>

Ajándék biztosítási védelem!

Az első biztosítási évben ajándékba adjuk a közlekedési baleseti halál esetére szóló kiegészítő biztosítást, ahol tragédia esetén 100 000 Ft biztosítási összeget fizetünk ki.

Teljesköltség-mutató (TKM):

10 év15 év20 év
3,90%-5,18%2,53%-3,84%1,98%-3,30%

A termék eszközalapontkénti TKM-értékeiről itt tájékozódhat.

Mit kell tudnia a befektetési egységekhez kötött biztosításról? Kattintson a részletekért!

Kösse meg nyugdíjbiztosításként 20%-os adójóváírással!

A hatályos személyi jövedelemadóról szóló törvény szerint az adott évben a nyugdíjbiztosításra befizetett rendszeres és eseti díj 20%-ával megegyező összegű – de maximum 130 000 Ft – adójóváírást vehet igénybe, melyet mindig a következő évi adóbevallásában igényelhet.

Kezdje időben a megtakarítást!

Tartam (év)Első éves megtakarítási díjrész havonta
1020 000 Ft30 000 Ft40 000 Ft
103 803 768 Ft5 728 865 Ft7 653 962 Ft
2012 064 202 Ft18 159 688 Ft24 153 261 Ft
3028 028 092 Ft41 958 997 Ft55 169 864 Ft
4057 518 651 Ft85 444 261 Ft112 153 335 Ft

Szolgáltatási összeg lejáratkor (a biztosított 65 éves korában) a megtakarítási díjrész évenkénti 3%-os növelésével, 6,75%-os éves feltételezett eszközalap-hozammal és adójóváírással számolva. A szerződés díjfizetése januárban indul. A szolgáltatási összegek a fenti feltételezésekkel teljesülnek, ezekre a biztosító garanciát nem vállal.

Mekkora járadékra lenne elegendő 20 millió forint?

JáradékfolyósításHavi járadék összege
10 évig185 000 Ft
20 évig117 000 Ft
30 évig103 000 Ft
élete végéig101 000 Ft

Ajánlat kérés:

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.