AZ ARANY CSOMAG SZOLGÁLTATÁSAI AZ EZÜST CSOMAGON FELÜL

Gépjármű jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünket egy végrehajtó cég kereste meg parkolási bírságok behajtása miatt. Ügyfelünk semmilyen értesítést, felszólítást nem kapott korábban arról, hogy tartozása lenne. Ügyvédi segítségünkkel sikerült bizonyítani, hogy a kérdéses követelés már elévült, ezért ügyfelünk fizetési kötelezettsége megszűnt.

Előzetes képviseleti jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünket zebrán való átkelés közben elütötte egy autó, és eltört a kulcscsontja. Az ügyfelünknek ügyvédi segítséget adtunk a kárigény összeállításában, a kárösszeg megállapításában. A károkozó felelősségbiztosítója a kárigény benyújtása után teljeskörűen kifizette az ügyfél kárát.

Általános jogi tanácsadás

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünket válás után volt felesége beperelte az elmaradt gyermektartás megfizetése és gyermekelhelyezés érdekében. Ügyfelünket ügyvédi segítségünkkel felkészítettük az első tárgyalásra és jogi tanácsokkal láttuk el.

MENNYIBE KERÜL EZ NEKEM?

A maximális kedvezmények elérése esetén biztosítási csomagjaink éves díja egy fő 30 év alatti biztosított esetén:

Aktív csomagEzüst csomagArany csomagPlatina csomag
14 500 Ft15 500 Ft21 500 Ft28 500 Ft

Nem talált választ a kérdésére? Keressen minket bizalommal!

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.