AZ EZÜST CSOMAG SZOLGÁLTATÁSAI AZ AKTÍV CSOMAGON FELÜL

Kártérítési jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? A vasútállomáson nem nyílt ki a vonat ajtaja, ezért ügyfelünk egy másik ajtón szállt le, viszont addigra a vonat elindult. Emiatt ügyfelünk leesett a vonatról és eltört az alkarja és az arccsontja. Ügyfelünknek peren kívüli eljárásában segítettünk kártérítési igénye érvényesítésében.

Szerződéses jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk kazánja még a garanciális időszakban meghibásodott, szivárgott belőle a víz. A szakszerviz azt állapította meg, hogy a hiba helytelen bekötés miatt történt, emiatt nem történt meg a készülék cseréje. Segítségünkkel peres eljárás után a forgalmazó kicserélte a kazánt.

Termékfelelősségi jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk kávéfőzője felrobbant, és emiatt a konyha fala újrafestésre szorult. Az általunk biztosított ügyvéd segítségével a gyártó kártérítést fizetett.

Ingatlan jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk társasházában az egyik lakó rendszeresen a garázsok előtt parkolt, így azokat nem lehetett használni. Mivel ezt a problémát nem tudták egymás között rendezni, ügyvédi segítséget adtunk ügyfelünknek.

Személyiségi jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünket egyik munkatársa rendszeresen szidalmazta és becsületsértő jelzőkkel illette a Facebookon. Az emiatt kialakult szóbeszéd miatt elbocsátották állásából. Ügyvédi segítségünkkel ügyfelünk munkaviszonyát visszaállították, és személyiségi jogainak megsértése miatt kártérítést kapott.

Szociális és társadalombiztosítási jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk rendszeres szociális járadékát a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság megszüntette, majd fellebbezése után is fenntartotta ezt az állapotot. Ügyvédi segítségünkkel a bíróság hatályon kívül helyezte a döntést, és új eljárásra kötelezte a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságot, aminek eredményeképpen visszakapta a járadékot.

Öröklési jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk édesapjának halála után kiderült, hogy végrendeletében az ügyfél féltestvérére hagyta a családi házat. Ügyfelünk segítséget kért a végrendelet érvényességének megállapításában. Kiderült, hogy a végrendelet egyik tanúja maga a féltestvér volt, így az érvénytelen. Ezután megadtuk az ügyvédi segítséget a végrendelet megtámadására.

Büntető és szabálysértési jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünk kutyája kiszökött a kertből és megharapott egy járókelőt, akinek 8 napon túli sérülései lettek. Ügyfelünkkel szemben gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt büntetőeljárás indult. Ügyvédi segítséget biztosítottunk az eljárásra.

Sértetti, tanúi jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünket megpofozta a szomszédja, és 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek. Ügyvédi segítséget nyújtottunk a szomszéddal szembeni feljelentés megtételére és a büntetőeljárásban ügyfelünk sértetti képviseletére.

Okiratszerkesztési jogvédelem

Milyen esetben segítettünk már ügyfeleinknek? Ügyfelünknek ügyvédi segítséget nyújtottunk nyaralója megvásárlásához. Az ügyvéd részt vett az egyeztető tárgyalásokon, elkészítette az adásvételi szerződést és a földhivatali ügyintézést elvégezte.
Ez a szolgáltatás a választott csomagtól függően a szerződésben meghatározott idő elteltével igényelhető.

MENNYIBE KERÜL EZ NEKEM?

Aktív csomagEzüst csomagArany csomagPlatina csomag
14 500 Ft15 500 Ft21 500 Ft28 500 Ft

Nem talált választ a kérdésére? Keressen minket bizalommal!

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.