Sportolók és sportegyesületet számára nyújtunk anyagi segítséget balesetek vagy betegségek bekövetkezése esetén.

Sportrendezvény, fesztivál, koncertek, falunap, céges rendezvény, csapatépítő tréning, felnőtt- és gyermektáborok, osztálykirándulás, szilveszteri parti: számtalan feledhetetlen élmény, amely mind a rendezvényszervező kemény munkáját dicséri.

Professzionális, körültekintő szervezéssel számos kellemetlenség megelőzhető: Pajzs rendezvénybiztosításunk kiváló megoldást nyújt a résztvevők balesetbiztosítási védelmére!

MIÉRT JÓ, HA SZERVEZŐKÉNT A PAJZS RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁST VÁLASZTJA?

Baleset esetén a biztosítás segít a felmerülő nehézségek megoldásában, pl. fedezi a gyógyulási költségeket, a megsérült ruhák, csomagok és okmányok pótlását, a fel nem használt belépőjegy árát, a hozzátartozók kórházi látogatási költségeit
Kedvező adózási feltételekkel köthető, a biztosítás díja költségként leírható
A biztosítási szolgáltatások a rendezvény jellegéhez igazíthatóak, tetszőlegesen összeállíthatóak
Nincs korhatár: a rendezvény összes résztvevője biztosítható korhatártól függetlenül
Minimális adminisztráció
Nem kell névsor
A résztvevők mellett a szervezésben közreműködő munkatársak is biztosíthatók.

MILYEN ESETEKBEN SZÁMÍTHAT RÁNK?

Balesetek esetében meghatározott biztosítási összeg kifizetése: pl. csonttörés, 28 napon túl gyógyuló sérülés, rokkantság, műtétet igénylő balesetek, baleset miatt bekövetkező halál esetén
Újdonság! Meghatározott összeg kifizetése már kisebb balesetek (pl. ficam, állatharapás, áramütés) esetén is
Újdonság! Meghatározott összeg kifizetése allergiás rovarcsípés, kullancs okozta agyvelőgyulladás esetén is
Kórházi fekvőbeteg ellátás esetén szerződésben meghatározott összeg naponta

MILYEN KÖLTSÉGEKET FEDEZÜNK?

Újdonság! Megtérítjük közeli hozzátartozó kórházi látogatása során az utazással és szállással kapcsolatos költségeit
Újdonság! Megtérítjük a belépőjegy árának fennmaradó időszakra eső részét, amennyiben annak felhasználása a rendezvény tartama alatt bekövetkezett baleset miatt hiúsul meg
Gyógyászati segédeszközök térítése
Megsérült ruhák, csomagok, valamint a baleset során megsérült okmányok pótlása

MI A TEENDŐ BALESET ESETÉN?

Ha szervezőként Ön kötötte a szerződést:

A baleset helyszínén vegyen fel baleseti jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a baleset helyét, a baleset pontos időpontját, a balesetet szenvedett személy személyi adatait, a baleset részletes körülményeit, kimenetelét, valamint a tanúk adatait és elérhetőségét.
Tájékoztassa a balesetet szenvedett személyt vagy hozzátartozóit a szerződésre vonatkozó feltételekről, a kötvényszámról, illetve a szerződésben szereplő kockázatokról és biztosítási összegekről.

Ha Ön a rendezvény résztvevője:

Azonnal keresse fel a rendezvény szervezőjét, kérje el a kötvényszámot (mely feltétlen szükséges a bejelentéshez), és tájékozódjon az Önt megillető szolgáltatásokról.
Vetessen fel baleseti jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a baleset helyét, a baleset pontos időpontját, a balesetet szenvedett személy személyi adatait, a baleset részletes körülményeit, kimenetelét, valamint a tanúk adatait és elérhetőségét.
Őrizze meg a jegyet, bérletet, illetve egyéb részvételi jogot igazoló dokumentumot, amellyel a rendezvényre érkezett (ha volt ilyen).
Az ellátást követően őrizze meg a balesettel kapcsolatos orvosi, egészségügyi dokumentumokat (pl. csonttörést igazoló lelet, kórházi zárójelentés), mert ezekre szüksége lesz a biztosítási szolgáltatások igénybe vételéhez.
A gördülékeny ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy a bejelentését telefonos ügyfélszolgálatunkon mielőbb tegye meg.

AJÁNLATKÉRÉS:

Feltétel: >>

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.

Jogi nyilatkozat

Az oldalon található tartalmak, vélemények nem képezik a Generali Biztosító Zrt. hivatalos állásfoglalását, a cég a termékeire, tájékoztató anyagaira vonatkozó változtatás jogát fenntartja, az aktuális terméktájékoztatók a www.generali.hu honlapon megtekinthetőek.