A PAJZS KOCKÁZATI ÉLET-, EGÉSZSÉG- ÉS BALESETBIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

ÉLETBIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Haláleseti térítés: Halál esetén a biztosító a biztosítási összeget fizeti ki a kedvezményezett részére.
A biztosított házastársának halálára vonatkozó térítés: Házastárs, vagy élettárs halála esetén a biztosító a biztosítási összeget fizeti ki a kedvezményezett részére.
Gyermek születésére vonatkozó támogatás: Gyermek születése esetén a biztosító a biztosítási összeget fizeti ki. Több gyermek születése esetén a biztosítási összeg többszöröse kerül kifizetésre.

BALESETBIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Baleseti halál: Baleset miatt bekövetkező halál esetén a biztosítási összeget fizeti a biztosító.
Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás: A lineáris szolgáltatást nyújtó módozat a biztosítási összegből a baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás mértékének megfelelő összeget fizeti. Ezen kívül választhat pl. progresszív szolgáltatást nyújtó módozatot is.
Csonttörés: Csonttörés és csontrepedés esetén a biztosító kifizeti a biztosítási összeget.
Baleseti költségtérítés: Baleset esetén a biztosító a biztosítási összeg erejéig megtéríti a számlával igazolt mentési, szállítási, fogászati költségeket, valamint a gyógyászati segédeszközök beszerzésének költségeit.
Baleseti kórházi napi térítés: Baleset miatti kórházi ápolás esetén szolgáltat a kórházban töltött napokra.
Baleseti műtéti térítés: Baleset miatt szükséges műtét esetén nyújt térítést. A térítés mértéke a biztosítási összegtől és a műtét orvosi besorolásától függ. A legsúlyosabb műtét esetén a biztosítási összeg kétszerese kerül kifizetésre.
Égési sérülés: Az égési sérülés kiterjedtségétől és fokától függ a szolgáltatás mértéke.
Közlekedési baleseti halál: Közlekedési baleset miatt bekövetkező halál esetén a biztosító a biztosítási összeget fizeti ki.
Közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás: Közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén a biztosítási összegnek a maradandó egészségkárosodás mértékével arányos része kerül kifizetésre.
Poggyász és ruházat sérülésére vonatkozó biztosítás: Megtéríti a baleset során megsérült ruházat, poggyász javítási, tisztítási költségeit. Sőt, ha nem hozhatóak rendbe, akkor megtéríti az értékét. A biztosító a megsérült okmányok újbóli beszerzési költségeit is fizeti.
Baleseti keresőképtelenségi napi térítés: Akkor nyújt térítést a biztosító, ha a munkavállaló baleset miatt kerül keresőképtelen állományba. Ez a szolgáltatás is különböző mértékű önrésszel választható, és ha letelt ez az önrész, akkor a biztosító minden keresőképtelen állományban töltött napra téríti a munkavállalónak a biztosítási összeget.
28 napon túl gyógyuló sérülés: Baleset miatt 28 napon túl gyógyuló sérülés esetén a biztosítási összeget téríti a biztosító.

EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Kórházi napi térítés: Kórházi ápolás esetén minden kórházban töltött napra megkapja a szerződésben szereplő összeget.
Műtéti térítés: Betegség, vagy baleset miatt szükséges műtét esetén nyújt térítést. A térítés mértéke a biztosítási összegtől és a műtét orvosi besorolásától függ. A legsúlyosabb műtét esetén a biztosítási összeg kétszerese kerül kifizetésre.
Kiemelt kockázatú betegségek: A biztosítás segítséget nyújt az alábbi betegségek diagnosztizálása, illetve az alábbi műtétek elvégzése esetén:rosszindulatú daganatos megbetegedés
szívizomelhalás (szívinfarktus)
agyi érkatasztrófa
krónikus veseelégtelenség
AIDS
szívkoszorúér-műtét
szervátültetés
69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodásra, illetve 39%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodásra vonatkozó biztosítás: Amennyiben az Orvosszakértői intézet a biztosítottnál 69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapít meg, abban az esetben a biztosító kifizeti a biztosítási összeget. Ha az Orvosszakértői intézet a biztosítottnál 39 %-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapít meg és az intézet szakvéleménye szerint a biztosított rehabilitációja nem javasolt, abban az esetben a biztosító a biztosítási összeget téríti.
Keresőképtelenségi napi térítés: A biztosítás akkor nyújt szolgáltatást, ha a munkavállaló keresőképtelen állományba kerül. Ezt a szolgáltatást különböző mértékű önrésszel választhatja és az önrész letelte után minden keresőképtelen napra térít a biztosító.

AJÁNLATKÉRÉS:

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.