Kötelező biztosítás jelentős kedvezményekkel!

  • Extra kedvezmény: 10%

Ha Ön évfordulós biztosítóváltó vagy 2013.12.30. és az új szerződésre vonatkozó ajánlat aláírásának időpontja közötti időszakban rendelkezett társaságunknál kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel.

  • Kommunikációs kedvezmény: 18%

A kedvezmény igénybevételéhez Önnek meg kell adnia a saját email-cím elérhetőségét és mobiltelefonszámát, valamint hozzájárulását ahhoz, hogy a Generali-Providencia Biztosító Zrt. a megadott elérhetőségeken keresztül biztosítási szerződései megkötésével és esetleges megszűnésével szolgáltatási, kárrendezési igényével, kármegelőzéssel kapcsolatban, valamint a következő biztosítási időszakra várható díjról elektronikus úton információkat küldjön az Ön részére és ebből a célból elérhetőségi adatait kezelje.

  • Kommunikációs kedvezmény E-számla hozzájárulással: 20%

Ha Ön felhatalmazza társaságunkat arra, hogy a biztosítási díjakról elektronikus úton, elektronikus formátumban állíthassa ki az Ön számláját.

  • Fizetési mód kedvezmény: 10%

Ha biztosítása díjának fizetéséhez csoportos beszedési megbízás fizetési módot választ.

  • Éves díjfizetési ütem kedvezmény: 15%

Amennyiben felelősségbiztosításának díját éves gyakorisággal fizeti. Az alábbi 4 összeadandó kedvezmény mértéke az igénybe vett kedvezmények számától függetlenül, maximum 20% lehet, valamint a többszerződéses és családi kedvezmény együttes igénybevétele nem lehetséges.

  • Casco biztosítással rendelkezők kedvezménye: 15%

Amennyiben Ön rendelkezik társaságunknál Komplett casco biztosítással, vagy új gépjármű-felelősségbiztosítása mellé egy határozatlan idejű Komplett casco-, vagy Önvédelem kiegészítő biztosítást köt.

  • Több szerződéses kedvezmény: 15%

Amennyiben Ön az új gépjármű-felelősségbiztosítás kötése pillanatában társaságunknál már rendelkezik érvényes, legalább eg határozatlan idejű, és 10 000 Ft éves díjú, folyamatos díjfizetésű, vagyon-, baleset-, vagy életbiztosítással.

  • Családi kedvezmény: 15%

Amennyiben az Ön családjában az Önnel azonos lakcímen lakó másik személy rendelkezik társaságunknál egyéb érvényes, legalább egy határozatlan idejű és 10 000 Ft éves díjú, folyamatos díjfizetésű vagyon-, baleset-, vagy életbiztosítással.

  • Cégcsoport kedvezmény: 5%

Amennyiben Ön a Genertel Biztosító Zrt.-nél vagy az Európai Utazási Biztosító Zrt.-nél rendelkezik felelősségbiztosítási szerződésének megkötésekor legalább egy határozatlan idejű 10 000 Ft éves díjú, folyamatos díjfizetésű szerződéssel, ami nem kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás.

Kiegészítő biztosítások

A kiegészítő biztosítások csak új kötelező gépjármű-felelősség biztosítás mellé köthetőek.

Baleseti assistance szolgáltatás

A biztosítás fedezetet nyújt a gépjármű balesetből eredő meghibásodása, üzemzavara miatti menetképtelensége esetén. A szolgáltatás felső határa: 30 000 Ft/év.

AutósTárs gépjármű jogvédelmi biztosítás

Akkor ajánljuk Önnek, ha gépjárműve használata során jogi védelmet szeretne, így egy esetleges vitás helyzetben megkímélheti magát a jogi ügyintézés terheitől és – nem utolsó sorban – nem várt költségeitől. A díjmentes szolgáltatás felső határa: 100.000 Ft/biztosítási esemény/év.

Műszaki segítségnyújtás szolgáltatás

A biztosítás segítséget nyújt a gépjármű műszaki (nem balesetből eredő) meghibásodása, üzemzavara miatti menetképtelensége esetén. A szolgáltatás felső határa: 30 000 Ft/év

Bennülők balesetbiztosítása

Ezt a biztosítást minden ügyfelünknek ajánljuk, hiszen baleseti halál, illetve balesetből eredő, minimum 30%-os mértékű, maradandó egészségkárosodás esetén nyújt szolgáltatást a gépjármű vezetőjének és utasainak, függetlenül attól, hogy a balesetet Ön okozta-e vagy sem. A díjmentes szolgáltatás felső határa: 100.000 Ft.

Kátyúkár biztosítás

A biztosítás olyan káreseményekre terjed ki, amely során a gépjármű kátyúba fut. A szolgáltatás felső határa: 50.000 Ft/év.

Poggyászkár és gyermekülés kiegészítő biztosítás

A kiegészítő biztosítás megkötésével elemi-, törés-, lopás-, és rabláskárok esetén Ön biztonságban tudhatja a gépjárműben szállított poggyászokat, valamint a gyermekek szállításához nélkülözhetetlen gyermekülést. A szolgáltatás felső határa: 100.000 Ft/év.

Vad- és háziállatkár

Segítséget nyújt a biztosított gépjármű azon töréskáraira, amelyek vad- vagy háziállatokkal történő ütközésből erednek és a gépjárművön az ütközés deformációt okoz. A szolgáltatás felső határa: 100 000 Ft/év.

Természeti kár biztosítás

Azoknak az autósoknak ajánljuk, akik nem szeretnének teljes körű casco biztosítást kötni, de védelmet szeretnének az elemi kár kockázatok kivédésére

Önvédelem biztosítás

Akkor ajánljuk Önnek, ha szeretne teljes körű védelmet egy olyan koccanásos baleset esetére is, ahol Ön a károkozó, de a saját gépjárművében keletkezett töréskár esetén is védelmet szeretne.

AJÁNLATKÉRÉS:

Adatai megadásával Ön hozzájárul a Felhasználási Feltételekhez és az Adatvédelmi Tájékoztatónkban foglaltak szerinti adatkezeléshez.

Jogi nyilatkozat

Az oldalon található tartalmak, vélemények nem képezik a Generali Biztosító Zrt. hivatalos állásfoglalását, a cég a termékeire, tájékoztató anyagaira vonatkozó változtatás jogát fenntartja, az aktuális terméktájékoztatók a www.generali.hu honlapon megtekinthetőek.